Antrenorul Nuşfalăului, înaintea duelului din Cupa României: „Va fi un test în care ne vom vedea adevărata valoarea”

CS Barcău Nuşfalău, formaţie ce a câştigat faza judeţeană a Cupei României, va întâlni miercuri, în prima etapă a fazei naţionale a competiţiei, echipa din Liga a III-a, Seso Câmpia Turzii.

Gruparea clujeană a terminat pe locul şapte în Seria a V-a, în sezonul trecut, la egalitate de puncte cu FC Zalău, iar antrenorul Nuşfalăului, Adrian Damian, recunoaşte că Seso Câmpia Turzii are prima şansă la calificarea în faza a II-a. „Seso Câmpia Turzii este un adversar dificil, mai bun ca noi, cel puţin la prima vedere. Pentru noi va fi un test util, în care ne vom putea vedea adevărata valoare. Practic, după acest meci vom şti ce avem de făcut dacă vrem să facem o echipă competitivă pentru sezonul următor şi să mergem cu şanse reale la barajul de anul viitor”, a declarat tehnicianul formaţiei de pe malul Barcăului.
Partida dintre CS Barcău Nuşfalău şi Seso Câmpia Turzii este programat miercuri, de la ora 17:30, pe Stadionul „Nicolae Mandel” din Nuşfalău.

One Thought to “Antrenorul Nuşfalăului, înaintea duelului din Cupa României: „Va fi un test în care ne vom vedea adevărata valoarea””

  1. […] Gruparea clujeană a terminat pe locul şapte în Seria a V-a, în sezonul trecut, la egalitate de puncte cu FC Zalău, iar antrenorul Nuşfalăului, Adrian Damian, recunoaşte că Seso Câmpia Turzii are prima şansă la calificarea în faza a II-a. “Seso Câmpia Turzii este un adversar dificil, mai bun ca noi, cel puţin la prima vedere. Pentru noi va fi un test util, în care ne vom putea vedea adevărata …mai multe stiri […]

Leave a Comment